Opkomst: Circus – in de gymzaal v/d Polakkers

Wanneer:
21/01/2023 @ 10:00 – 12:00
2023-01-21T10:00:00+01:00
2023-01-21T12:00:00+01:00

Vandaag hebben we Circusopkomst! In de gymzaal van de Polakkers krijgen we circus les van 2 docenten van de circusschool. Lees onderstaande informatie goed door.

Locatie:

Voor de opkomst hebben we gymzaal 1 van de Polakkers ter beschikking. Deze lokatie is jullie ongetwijfeld bekend. Het adres is Polakkers, Zwaluwenburg 2. De ingang zit naast het chinees restaurant, langs het water en het trappetje op. Het is niet de bedoeling om via het wijkcentrum naar binnen te gaan.

 

Schoenen:

Zoals met elke gymzaal geldt: je mag er alleen naar binnen op schone gymschoenen die niet buiten gedragen zijn. Dus neem je gymschoenen mee!.

Als je turn- of balletschoentjes hebt, dan kunnen ze die ook gebruiken (deze werken prettiger en hoeven niet uit voor acrobatiek en luchtwerk).

 

Kleding:

Het is wenselijk dat jullie (sport)kleding aanhebben waarin je je lekker kunt bewegen.

Voor diegenen met lang haar – graag dit in een staart.

 

Kom op tijd!

Kom a.u.b. op tijd, zodat we echt op de starttijd van de opkomst om 10:00 uur kunnen beginnen. Twee uur is namelijk helemaal niet zo lang en best krap om alle leuke dingen er in te passen. Voor de kinderen is het leuker als ze genoeg tijd hebben om alle onderdelen te doen.

En na de start van de opkomst gaat de buitendeur van de zaal sowieso dicht, dus heb je kans dat je niet meer naar binnen kan.

 

Afmelden:

Zouden jullie als jullie er vandaag 21 jan. niet bij kunnen zijn, dat tijdig, het liefst een week van tevoren,  willen doorgeven aan ons. Dan kunnen wij dat doorgeven van de externe docenten, zodat zij er rekening mee kunnen houden in hun programma.

 

Reacties zijn gesloten.