Zaterdagwelpen Winterkamp – Crazy 88

Wanneer:
17/12/2022 @ 12:00 – 18/12/2022 @ 11:00
2022-12-17T12:00:00+01:00
2022-12-18T11:00:00+01:00

  Dit weekend gaan de zaterdagwelpen op Winterkamp!

Gelukkig slapen wij gewoon lekker warm in ons eigen clubhuis, maar met buiten sneeuw erbij dat zou wel echt héél gaaf zijn natuurlijk. Wie weet…..

Het thema van ons winterkamp is Crazy 88. Wie doet, durft en kan de meest (te) gekke opdrachten doen met zijn groepje? We gaan het dit winterkamp beleven.

Vanaf 12:00 uur zijn jullie  van harte welkom, met jullie bagage. We starten dan om 12:30 uur met een broodje knak, zodat we voor de start van de scouts- en sc_itsopkomst kunnen beginnen met ons programma. Aangezien we de hele middag buiten zijn, is het verstandig jullie goed te kleden op het weer.

’s Avonds eten we gezamenlijk en daarna kunnen we nog lekker even in het donker buiten spelen en misschien wel een kampvuurtje stoken, voordat we ons bedje opzoeken voor een lekker tukje.

Zondagochtend na het opstaan en inpakken van onze spullen gaan we gezellig samen ontbijten, een spel spelen en genieten van alle foto’s en filmpjes van de Crazy 88 en maken we natuurlijk bekend wie de winnaars zijn geworden.

Om 11:00 uur is het kampje dan helaas al weer voorbij en mogen jullie weer opgehaald worden.

Natuurlijk gaan jullie allemaal mee! Maar mocht je nou toch jammer genoeg niet kunnen, laat het ons dan snel weten dit i.v.m. de boodschappen e.d.

En mocht je nou niet het hele kamp kunnen, laat het ons dan ook even weten dan kun je natuurlijk ook gewoon een deel van het kamp mee doen.

Vind je het nog een beetje spannend om op kamp te gaan, geef niets we proberen het gewoon en gaat het niet dan geef dat niets.

 

Wat je mee neemt op kamp

  • een matje, slaapzak, kussen (een kussensloop met een dikke trui erin is ook een heerlijk kussen) en natuurlijk je knuffel
  • je zaklamp en een boekje om te lezen
  • je toilettas met tandenborstel, tandpasta, washandje, handdoek en borstel/kam
  • schoon ondergoed en schone sokken
  • een setje schone kleren (passend bij het weer)
  • je muts en handschoenen
  • je scoutingblouse (maar die heb je als het goed is aan)
  • een goed humeur
  • medicijnen als je die gebruikt, graag inleveren bij de leiding incl. een goede gebruiksaanwijzing

 

Nog vragen? Stel ze gerust.

 

Reacties zijn gesloten.