Belangrijke informatie Welpen Zomerkamp: opgave nu geopend

Het Welpen Zomerkamp vindt dit jaar plaats van zondag 14 t/m donderdag 18 juli. 

Locatie:

De locatie van ons kamp is bij Scouting Hamaland in Doetinchem (Keppenseweg 249 7008 BB Doetinchem) (www.scoutinghamaland.nl). Kijk gerust eens naar deze website of op  https://doetinchem.makelpunt.nl/aanbod/241-clubhuis-scouting-hamaland-de-bouwbamsleutel om foto’s van het clubhuis te bekijken.

Of ga eens op een zaterdag op bezoek bij de groep zodat de welpen die het een beetje eng vinden de locatie al een keer hebben gezien.

Tijden:
Op zondag 14 juli worden jullie tussen 16:00 en 16:30 uur op de kamplocatie verwacht. Graag niet eerder dan 16:00 uur. Als leiding zijn we namelijk nog druk met de voorbereidingen. Pas om 16:00 uur mogen jullie het terrein op.  Om 17:00 uur openen we ons kamp en moeten alle ouders uiterlijk weg zijn.

Op donderdag 18 juli zijn jullie ouders om 15:00 uur van harte welkom om de gezamenlijke afsluiting bij te wonen. Ook hier geldt graag niet eerder komen, omdat we dan nog volop met het programma bezig zijn en het erg storend is als er steeds ouders binnen komen. Ook nu geldt dat u pas vanaf 15:00 uur het terrein op mag. Tot die tijd moet u op de parkeerplaats wachten. Om uiterlijk 16:00 uur kunnen jullie dan hopelijk moe en voldaan weer richting huis.

Thema:
Het zomerkamp thema voor dit jaar is “Red de Oojorino”

Opgeven:
Je dient je vóór 15 juni 2019 opgegeven te hebben om mee te kunnen. Opgeven kan door een mail te sturen naar je eigen speltakleiding (vrijdagwelpen@connectitus.nlzaterdagwelpen@connectitus.nl of blauwewelpen@connectitus.nl).

Let op: de aanmelding voor zomerkamp is echter pas definitief als de betaling binnen is. Hoe je voor zomerkamp betaald lees je hieronder.

Kosten:
De kosten van het gehele zomerkamp, 5 dagen en 4 nachten bedragen 60 euro per welp.

Het is echter ook mogelijk om een gedeelte van het kamp mee te gaan. De kosten zijn dan als volgt:

Kampgeld 5 dagen (p.p. EUR 60,-)
Kampgeld 4 dagen (p.p. EUR 50,-)
Kampgeld 3 dagen (p.p. EUR 40,-)
Kampgeld 2 dagen (p.p. EUR 30,-)
Kampgeld 1 dag (p.p. 20,-)

Het van toepassing zijnde bedrag dient uiterlijk 15 juni op de rekening van Scouting Titus Brandsma overgemaakt te zijn. Het rekeningnummer hiervoor is NL08 RABO 0116 357 134 ten name van Scouting Titus Brandsma.

Voor de Vrijdagwelpen: Vermeld daarbij s.v.p. als omschrijving “1211 – Zomerkamp [naam jeugdlid]”.
Voor de Zaterdagwelpen: Vermeld daarbij s.v.p. als omschrijving “1210 – Zomerkamp [naam jeugdlid]”.
Voor de Blauwe welpen: Vermeld daarbij s.v.p. als omschrijving “1260 – Zomerkamp [naam jeugdlid]”.

Net als voorgaande jaren willen we u verzoeken het volledige bedrag in 1 keer te betalen. Dit scheelt ons als vereniging namelijk veel (bank)kosten. Mocht het niet lukken het bedrag in 1 keer over te maken, neem dan alstublieft even contact op, dan kunnen we een passende regeling treffen.

Gezondheidsformulier

Wij willen u daarnaast ook verzoeken een actueel gezondheidsformulier van uw zoon/dochter in te vullen en ondertekend in te leveren bij de eigen speltakleiding. U vindt het gezondheidsformulier hier.

Vragen?
Voor vragen over het zomerkamp, de betaling of de inschrijving kan je bij de leiding terecht.

Reacties zijn gesloten.