Waarom acties.

Waarom doen wij acties?

  • Om scouting voor alle kinderen bereikbaar te laten zijn. Als we acties houden voor ons zomerkamp kunnen we de kampgelden zo laag mogelijk houden en daardoor kunnen er meer kinderen mee.
  • Om kinderen te leren dat we samenwerken voor een doel en dat niet alles vanzelf gaat.
  • om jongeren bewust te maken wat activiteiten, reizen en levensonderhoud kost en dat ze zelf invloed hebben op hoe luxe leven en uitdagende activiteiten ze willen doen.
  • Ons gebouw is gesponsord door de Jantje Beton stichting.¬† Ook als we nu collecteren mogen we een deel van de opbrengst zelf houden. Hier hebben we o.a. de boomhut van gebouwd en nieuwe patrouille tenten van aangeschaft.

Op dit moment houden de Explorers een rookworsten actie. Dit doen zij omdat zij aankomend zomer met z’n allen naar Tsjechi√ę op kamp willen en dat de reis er naar toe best veel geld kost. Help jij ze een handje? a.s weekend kan je een echte verse slagers rookworst kopen voor E 3,50.

Begin maart zullen we met de hele groep gaan collecteren voor Jantje Beton. Wil jij ook een avond helpen? Hoe meer collectanten, des te meer geld er ook voor onze groep binnen komt en we steunen een goed doel.

Van de redactie.

 

Facebook Scouting Titus Brandsma Deventer

UITGELICHT

Reacties zijn gesloten.