De zaterdagwelpen vieren Sinterklaas

Wat waren we blij dat Sinterklaas toch ook dit jaar weer in Nederland aankwam. Ondanks Corona en een te kort aan kolen is het de Sint en zijn pieten toch weer gelukt. Bij de welpen stonden de afgelopen opkomsten dan ook in het teken van Sinterklaas. Op zaterdag 21 november hebben we nieuwe stoomboten  voor de Sint ontworpen. Met bamboenierstokken en elastieken zijn we in de weer geweest om een mooie stoomboot te ontwerpen. En dat was nog best lastig en je krijgt er ook héél koude vingers van… bbbbbrrrrr.

De week erna, op zaterdag 28 november, hebben we heerlijke pepernoten gebakken. JAMMIE!! en ook onze sinterklaas kennis getest in een heuze SinterklaasQuiz.

Afgelopen zaterdag 5 dec. speelden de welpen het spel ‘De schatkamers van Sinterklaas’. Welke pietenteam kon de meeste cadeau’s in zijn schatkamer verzamelen en ook nog de speciale opdracht voltooien? Een leuk en actief renspel, waar we het zelf (te) warm van kregen.

En als hoogte punt  van deze Sinterklasperiode vonden we een zak vol cadeautjes! Tijdens de PepernotenBINGO werd er hard op het raam gebonsd en ja, hoor achter het gebouw vonden we een zak vol cadeautjes. Wil je weten wat de welpen hebben gekregen van de Sint, bekijk dan de foto’s maar eens. Kun je meteen alle nieuwe stoombootmodellen bewonderen en onze heerlijke pepernoten.

Reacties zijn gesloten.