Explorers

header-explorers2

“Explorers” zijn jongeren van 16 tot en met 18 jaar; een groep Explorers wordt een ‘afdeling’ genoemd. Explorers verzinnen en organiseren hun activiteiten zelf en organiseren zelfs hun eigen zomerkamp (expeditie). De mogelijkheden zijn eindeloos: Explorers gaan op overlevingskamp, vlot varen, fietsen in de Ardennen of ze nemen deel aan landelijke of internationale activiteiten of kampen. De begeleiding motiveert, inspireert en ondersteunt de Explorers waar nodig, maar het meeste doen ze zelf.

De Explorers hebben hun opkomst op vrijdagavond van 20:00 tot ca. 22:00 uur bij ons clubgebouw ‘De Colmburg’.

Voor alle vragen over de Explorers, het programma en de opkomsten, kun je contact opnemen met de begeleiding via e-mailadres: explorers@connectitus.nl 


Begin nieuw seizoen!

Het nieuwe scouting seizoen staat al bijna weer voor de deur! Gelukkig kunnen we samen nog eventjes nagenieten van een onwijs gaaf zomerkamp die wij begin deze vakantie samen hebben gehad. We zijn met de Explorer groep dit jaar afgereisd naar Tsjechië! Na een zware tocht van ruim 18 uur in de bus waren we daar dan en mochten we een week lang genieten van de mooie omgeving van Brno. We hebben deze week veel…

Lees meer

Gezamenlijk weekend: Bokkenrijders, de film!

 

Via deze weg willen wij alle leden van scouting Titus Brandsma van jong tot oud uitnodigingen deel te nemen aan de opnames van onze film ‘De Bokkenrijders’.

In het weekend van 28 en 29 september zullen op de Colmburg, Doornenburg 530, enkele scenes voor de film worden opgenomen. Voor deze scenes zijn we opzoek naar veel, héél veel figuranten. Wij hopen dan ook dat jullie met velen zullen komen. Verkleden mag.

Omdat de opnames over 2 dagen zijn verdeeld, mogen jullie allemaal ook blijven slapen. Neem daarvoor wel een slaapzak, matje, pyama, gevulde toilettas en al het andere mee dat je nodig hebt voor 1 nachtje kamperen.

We beginnen zaterdagmiddag om 13:00 uur en sluiten zondagmiddag om 14:00 uur weer af.

Omdat we graag willen weten op hoeveel figuranten we kunnen rekenen, vragen we jullie je bij je eigen leiding aan te melden. Graag vóór 16 september a.s.

Mocht je verder nog vragen hebben stel die in eerste instantie dan ook aan je eigen leiding.

 

We hopen jullie allemaal te zien op 28 sept. Tot dan!

namens de hele crew,

de Regisseur

 

Zomerkamp 2019 Tsjechie

Beste Explorers,   Over 1,5 week is het alweer zover, het grote zomerkamp naar Tsjechie!   Nog even de laatste informatie voor de thuisblijvers: De datum van het kamp zal zijn: zondag 21 juli om 0130u verzamelen op Carpoolplaats A1 (tegenover de McDonalds) en wij zullen dan zondag 28 juli 0500u terug zijn daar. Over de tijd exacte tijd zullen de jeugdleden u een berichtje sturen of even bellen dit ligt aan hoe soepel de…

Lees meer