Vrijdag Welpen

header-groenewelpen2

Jongens en meisjes van 7 tot 10 jaar heten bij onze groep ‘(Groene) Welpen’. Ze spelen samen in de jungle, waar ze met Mowgli en Shanti op pad gaan en allerlei dieren tegenkomen. Samen met deze dieren beleven de welpen spannende avonturen!

De Vrijdag Welpen hebben hun opkomst op vrijdagmiddag van 16:30 tot 18:30 uur bij ons clubgebouw ‘De Colmburg’.

We zijn een kleine , hechte, rustige maar wel gezellige groep met bijna evenveel jongens als meisjes. Uitdagingen staan voorop! We doen veel uitdagende scoutingtechnieken. Ontwikkelen en plezier maken zijn daarnaast twee belangrijkste ingredienten van onze opkomsten en kampjes.

Voor alle vragen over de Vrijdag Welpen, het programma en de opkomsten, kun je contact opnemen met de leiding via e-mailadres: vrijdagwelpen@connectitus.nl

Astrid (Marala), Roel (Ikki), Ivar en Anouk


Knoopinsigne

De vrijdagwelpen kunnen hun knopeninsigne halen door hun knopenplankje af te maken welke ze op de opkomst zijn gestart. Ze moeten natuurlijk wel de knopen een beetje kennen. Hulp geven mag, zodat ze zelf kunnen laten zien hoe de knopen eruit zien. Met de knopenbladen in de voorbeelden kan je zien om welke knopen het gaat. Ze staan ook in het welpenboekje.   Knopenbladen

Lees meer

De zakboekjes welpen

De  welpen  hebben allemaal een zakboekje welpen gekregen. Deze past perfect in je borstzak van je blouse. Het is de bedoeling dat iedereen dit boekje altijd bij zich heeft. Je kunt er alvast je naam inzetten.  

Lees meer