Zoek je een leuke en dankbare uitdaging?

Onze scoutinggroep draait voor 100% op onbetaalde vrijwilligers die zich inzetten om voor onze jeugdleden het spel van scouting mogelijk te maken. Zij beleven vaak net zoveel plezier aan Scouting als de kinderen zelf, leren elke keer weer en zoeken ook hun uitdagingen op.

 

Vind jij het leuk om je als vrijwillig in te zetten voor onze groep dan zoeken we jou!

Het kan al vanaf enkele momenten per jaar………..tot zo gek als je het zelf maakt.

Onze speltakken (leeftijdsgroepen) groeien en daar kunnen we zeker hulp gebruiken. Soms enkel in de ondersteuning door te helpen voorbereiden of op te ruimen, soms om mee te gaan op kamp, maar ook om een vaste speler in het scoutingspel te worden.

Naast onze leidingvrijwilligers kan je ook je hart kwijt in bijvoorbeeld het beheer en onderhoud van ons gebouw of in een rol als bestuurder van de vereniging of stichting.  Door deze inzet zorg je er voor dat de leiding hun uren kunnen gebruiken voor het organiseren van activiteiten.

Wil je iets leuks gaan doen bij onze groep, schroom dan niet en schiet een van de 50 vrijwilligers aan en praat met hen over de mogelijkheden. Je kunt ook contact opnemen via groepsbegeleider@connectitus.nl. Samen met de groepsbegeleider kun je dan kijken of er iets binnen de vereniging is waar jij jou talenten kwijt kunt.

Het kan natuurlijk ook zijn dat de leiding of de groepsbegeleider jouw eerdaags benadert met de vraag: Kun jij iets voor onze groep betekenen?

Reacties zijn gesloten.