Nieuwjaarstocht Scouting Titus Brandsma 2022

Omdat de nieuwjaarstocht in de vorm van een groepsactiviteit niet doorgaat op 8 januari, maar we wel graag de mogelijkheid bieden om deze leuke tocht te lopen om het 40ste jubileum jaar voor Scouting Titus Brandsma in te luiden hebben we deze zo ingericht dat je hem zelfstandig kunt doen. Het rondje is ongeveer 3,5 km en is dus te lopen in een tot anderhalf uur. De route is beschreven op drie verschillende niveaus, maar ze lopen hetzelfde rondje. Je kunt dus gerust verschillende technieken proberen met de verschillende personen in je gezelschap. Het is dus leuk om met je gezin, of met een paar vrienden of met opa en oma te doen of met wie je maar wilt, en dat kan wanneer je maar wilt in januari 2022.

Onderweg kom je zes posten tegen, waarbij de begin en eindpost dezelfde zijn, namelijk bij het grote hek van ons clubhuis de Colmburg (Doornenburg 530, 7423 BS). Een post is niet bemand, maar is een papiertje met onder anderen een QR-code met de link naar de website waarop je de route kunt vinden (hier dus). Als je deze tegenkomt weet je dus dat je op de goede route zit. Ook wissel je hier van route(techniek).

Om de routes te volgen heb je geen materialen nodig behalve de route zelf. Je kunt deze van te voren printen en dan meenemen of op een telefoon bekijken door onderweg de QR-code met link naar de website te scannen. Op de website vind je ook een uitgebreide uitleg van de routetechnieken, inclusief voorbeelden. Daarnaast zijn er op de website kaarten met de oplossing te vinden mocht je echt verdwaald zijn.

Begin/ eindpunt:

Bij de grote poort van ons clubhuis

Beschikbare routes:

Klik op de link om de PDF te downloaden

Nieuwjaarstocht gemakkelijk (Aanbevolen voor bevers, welpen)

Nieuwjaarstocht gemiddeld (Aanbevolen voor welpen, scouts, sc_its)

Nieuwjaarstocht moeilijk (Aanbevolen voor sc_its, explorers, stam, dreamteam)

Beschikbare hulpmiddelen:

Een beetje uitgebreidere uitleg van de routetechnieken dan in de route zelf:

Uitleg routetechnieken met voorbeelden

De oplossing van de routes voor als je er echt niet uit komt:

Kaarten met oplossingen

Reacties zijn gesloten.