Scouting Titus Brandsma en corona (update 12 januari)

Zoals iedereen waarschijnlijk al vernomen heeft, heeft het kabinet extra maatregelen afgekondigd tegen de verspreiding van het Corona-virus. Deze maatregelen hebben natuurlijk ook invloed op de activiteiten die we ondernemen bij de scouting.

Scouting Nederland heeft dan ook aangegeven dat ook alle Scoutinggroepen en –organisaties in Nederland alle activiteiten tijdens de huidige set met maatregelen niet fysiek door kunnen laten gaan.

Als vereniging kunnen we deze richtlijn alleen maar volgen en alle activiteiten (o.a opkomsten) niet fysiek door laten gaan. De speltakken gaan kijken naar mogelijkheden om de opkomsten tot de nu aangekondigde datum, dit is 9 februari, online te organiseren. Houd hiervoor de pagina van de speltakken en de mailcommunicatie in de gaten.

Mochten er nog verdere maatregelen worden getroffen die invloed hebben op onze activiteiten dan houden we jullie natuurlijk op de hoogte.
Mocht u hier nog vragen hebben, dan kunt u natuurlijk contact opnemen met het verenigingsbestuur. (verenigingsbestuur@connectitus.nl)

Meer informatie over Corona en scouting is te vinden op de landelijke website: scouting.nl

Reacties zijn gesloten.