Stay@Home Opkomst week 14 (met inzendingen)

Vorige week hadden we natuurlijk de online-hike Deze kun je natuurlijk nog steeds lopen.  Al horen we wel dat hij best lastig is… dus durf jij de uitdaging aan? De tussenstand vind je natuurlijk ook op die pagina.

Voor deze week hebben we heel wat anders, deze keer hebben we een paar opdrachten die je thuis kunt doen. Even lekker een puzzel oplossen en natuurlijk een beetje creatief bezig. Dit keer niet via een google-form maar even gewoon via de mail.

Opdracht 1: Woordzoeker
We hebben 2 woordzoekers voor jullie gemaakt, een hele makkelijke en een wat moeilijke.
Deze woordzoekers kun je online oplossen of als je dat liever doet op papier

Eenvoudig: Los je hem Online op of toch liever op Papier?
Moeilijk: Kies je voor Online of Print je hem toch liever uit?

Opdracht 2: Creatief met je WC

Natuurlijk kun je heel veel dingen met en op je wc, maar je kunt hem met behulp van een paar rollen toiletpapier hem laten lijken op een persoon. Nu raadt je de opdracht vast al,  verkleed je WC tot een persoon en maak hier een foto van. Natuurlijk staat je groepsdas ook op de foto. Heb je geen groepsdas of zit hij in de was? Je kunt er zelf natuurlijk ook 1 knutselen.

Vast een voorbeeld:

Opdracht 3: Rebus
Los onderstaande rebus op

Opdracht 4: Torenhoog
Bouw een zo hoog mogelijke toren. Wat je gebruikt om te bouwen mag je natuurlijk helemaal zelf weten. Lego, stripboeken, vuilnisbakken, kleren, niets is te gek. Zolang hij maar hoog wordt. Hiervan maak je natuurlijk een foto waar je zelf ook bij op staat (met groepsdas)

Stuur de antwoorden van de puzzels samen met je foto’s naar vrijdagscouts@connectitus.nl

Inzendingen:

Doe jij ook al mee aan ‘Steuntje in de rug’?

Reacties zijn gesloten.