Steuntje in de rug – Doe jij ook mee?

Natuurlijk zitten we bij de scouting om toffe activiteiten te ondernemen, vrienden te maken en leuke dingen te leren. Daarnaast is één van de doelstellingen van scouting om een bijdrage te leveren voor een betere wereld. Vooral in deze crisistijd rond het Corona-virus zijn er mensen die een extra steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Denk dat bijvoorbeeld aan de acties die al gehouden zijn binnen Nederland zoals het applaus door heel Nederland of het luiden van de kerkklokken als steuntje in de rug en blijk van waardering voor het verplegend personeel.

Naast al het verplegend personeel zijn er natuurlijk ook vele anderen voor wie deze periode een zware periode is, denk dan bijvoorbeeld aan de verpleeghuizen, waar opa’s en oma’s geen bezoek meer mogen ontvangen van hun (klein)kinderen. En ook daar probeert de verpleging er het beste van te maken voor al deze mensen.

Nu zit er vlak bij ons gebouw een verpleeghuis namelijk het PW Janssen en wat zou het mooi zijn als we als groep de bewoners en de medewerkers een hart onder de riem kunnen steken en daarmee laten merken dat we er ook voor hen zijn. Als leiding hebben we er afgelopen week al een groot spandoek opgehangen maar natuurlijk kunnen jullie ook wat doen.

Wij zouden het hartstikke leuk vinden als jullie een kaartje, tekening of een leuk briefje willen maken voor de bewoners en/of de medewerkers van verpleeghuis PW Janssen en deze naar hun toe zouden willen sturen.

Het postadres is: PW Janssen,  Hermelijn 2, 7423 EJ Deventer

Reacties zijn gesloten.