Voorjaarstocht met het hele gezin. “Rondje De Bannink”

Deze tocht is doormiddel van een google formulier gemaakt zodat je met je mobiel online deze hike kan lopen in de buurt van Deventer. De hike is gemaakt door de vrijwilligers van Scouting Titus Brandsma Deventer. Speciaal als corona activiteit zodat je lekker naar buiten kunt.

Als je hem gaat lopen let dan wel op dat je je databundel aan hebt staan en dat je genoeg batterij hebt. Neem voor de zekerheid een extra accupack mee.

De vragen en opdrachten zijn speciaal gemaakt voor kinderen vanaf een leeftijd van ongeveer 6/7 jaar en ouder. Soms zijn ze erg gemakkelijk en soms extra moeilijk. Jonge kinderen dienen deze tocht wel onder begeleiding te lopen omdat er drie keer de drukke weg en twee keer het spoor moet worden overgestoken.

De hike is ongeveer 6,5 km en met alle vragen en opdrachten erbij is een tocht waar je wel even de tijd voor moet nemen. Naar schatting ben je zeker 2,5 uur onderweg en daar dien je dan nog de pauze/picknick tijd bij op te tellen. Wij adviseren dan ook om zeker 3, maar beter is 4 uur voor deze mooie hike rond de Bannink uit te rekken. Dus boterhammetjes en drinken mee en maak er leuke ochtend of middag van.

Onderweg is genoeg afleiding met kleine opdrachtjes. Die kan je doen, maar dat hoeft niet. Wat je leuk vindt om te doen.

Mocht je de tocht op offline of papier willen lopen dan kan je de de tocht in PDF hieronder downloaden.

Heb je een vraag of opmerking stuur dan een mailtje naar avonturenwinter@connectitus.nl

Veel plezier
De vrijwilligers van Scouting Titus Brandsma Deventer

 

Wil je route online lopen klik dan op:

https://forms.gle/1JtQWhTFVhbAYEpD6

Wil de route offline lopen, download dan de PDF of print hem. (Let op 41 pagina’s):

Scouting Titus Brandsma Deventer Hike_ _Rond de Bannink_ – versie 22-2-2021

Reacties zijn gesloten.