Wat neem je mee op kamp

Het zomerkamp komt steeds dichterbij. Nog drie weekjes en dan is het zo ver. Wij hebben er zin in en jullie zo te merken ook. We hebben al 23 aanmeldingen.

Ben je al begonnen met je tas inpakken? Wat neem je nu toch allemaal mee? In elk geval je goede humeur. In bijgevoegde lijst vind je een overzicht van alle andere spullen die je mee moet nemen.
Bagagelijst

Naast alle zaken van deze lijst willen we je vragen ook mee te nemen

  • Je pasje van de Vereniging tot behoud van de Oojorino (deze heb je al gekregen en anders krijg je die binnenkort)
  • Je fiets

Je fiets heb je nodig, omdat we tijdens dit kamp twee keer iets verder weg gaan voor een supergave activiteit. We gaan geen grote afstanden fietsen, zo rond de 5-8 km. We fietsen in kleine groepjes van max. 7 a 8 welpen met 2 leiding. Wel willen we jullie vragen om de fiets voor het kamp goed te controleren zodat we geen verassingen tijdens ons kamp tegen komen:

  • Doen de remmen het;
  • Zijn de banden goed;
  • Zit er een bel op en doet deze het;
  • Is de ketting gesmeerd;
  • Zit er een slot bij/op;
  • Een lampje is niet direct noodzakelijk, omdat we niet in het donker gaan fietsen.

Mochten jullie het moeilijk vinden om zelf de fiets mee te nemen, vraag dan eerst een andere ouder of die ook jullie fiets mee kan nemen. Lukt dat ook niet, neem dan contact met ons op.

Gezien ons programma is het zeker noodzakelijk dat je een dagrugzak en een bidon of (water)flesje mee neemt.

En gezien het terrein willen we jullie ook vragen dit jaar allemaal je slippers mee te nemen. Van de wasplaats en het toilet naar je slaapplek moet je een stukje lopen (binnen of buiten) en anders zijn je net gewassen voeten alweer vies voor je je slaapzak in duikt.

Medicijnen:

Gebruik je medicijnen geef dit dan alsjeblieft door via het gezondheidsformulier en lever dit tijdens zomerkamp met de bijsluiter én een goede gebruiksaanwijzing in bij Hèlen (Mor), leiding van de vrijdagwelpen. Ook als het gaat om zelfzorg medicijnen, willen we u verzoeken deze bij Hèlen in te leveren. Het is niet toegestaan dat welpen zelf medicijnen in hun bagage hebben.

Hèlen is gedurende het hele zomerkamp verantwoordelijk voor het medicijngebruik van alle welpen die mee zijn. Voor haar is het belangrijk de bijsluiter van het medicijn te hebben en een goede gebruiksaanwijzing m.b.t. het gebruik en de toediening.

Reacties zijn gesloten.