We mogen weer……..klussen;)

Nu langzaam meer mogelijk is, zijn we bij Scouting Titus Brandsma ook begonnen met het (her)oppakken van het schoonmaken en klussen. We hebben ruim anderhalf jaar niet- tot nauwelijks onderhoud kunnen plegen en hebben goede moed om ons clubhuis, terrein en materiaal er weer op en top uit te laten zien.

Na 1,5 jaar stilte is het nog wel even wennen voor vooral de buurt nu er buiten de opkomsttijden op vrijdags en zaterdags ook weer andere activiteiten plaatsvinden in de avonduren en op zondags. We proberen in goed overleg hier een goede modus te vinden.

Om rekening te houden met de buurtbewoners willen we het klussen en schoonmaken in de zomertijd centreren naar de maandagavonden, vanaf 19:00 uur, en eventueel op de zondagmiddagen, vanaf 14:00 uur. Het stichtingsbestuur van Scouting Titus Brandsma coördineert deze activiteiten in nauwe samenwerking met de terrein onderhouds-, materiaal- en schoonmaakcommissies.

Als ouder/verzorger of familielid van onze “jeugd”leden of als vrijwilliger van onze scoutinggroep ben je meer dan welkom om een keer te komen helpen. Dit kun je aan ons laten weten door je aan te melden via deze link. Inmiddels mogen we met grotere groepen aan de slag en hopen we op vele, helpende handjes.

Hetgeen wat moet worden gedaan varieert enorm van grootte en/of specifieke deskundigheid. Iedereen kan ons helpen op een eigen, bijpassende manier. Ben je niet goed in klussen, dan kun je ons wellicht helpen middels het schoonmaken. Denk bijvoorbeeld aan het lappen van de ramen of het in de was zetten van onze vloer(en). Laat jij je graag uitdagen in het technische aspect, dan is bijvoorbeeld het aanleggen van een webcam bij de bijenkast een leuke klus!

Wil je zien welke klussen we zoal hebben dan kan je die vinden op onze klusborden in Trello.com. Wil je wat extra klussen toevoegen laat dat dan via onderstaande contactpersonen weten:

Klussenbord Scouting Titus Brandsma – Arjan, Marcel, Petra en Roel

Terreinklussen Scouting Titus Brandsma – Olaf, Jeroen, Marcel en Roel

Schoonmaken Scouting Titus Brandsma – Celine, Petra en Roel

Materiaal Onderhoud Scouting Titus Brandsma – Olaf, Jeroen, Esther, Job en Roel

Heb je vragen, wil je op een kluslijst terechtkomen of wil je iets kwijt. Dan kun je ook een mailtje naar stichtingsbestuur@connectitus.nl. Wij zorgen dan dat je vraag wordt opgepakt of dat je op de juiste kluslijst terecht komt.

 

We kijken uit naar een leuke, uitdagende samenwerking!

 

Met uitdagende groet,

Stichting Scouting Titus Brandsma

Reacties zijn gesloten.