Zomerkamp

Beste ouders/verzorgers van de vrijdagsc_its,

 

Op zaterdag 13 juli, t/m zaterdag 20 juli, is het zover.. dit is namelijk de week dat de vrijdagsc_its op zomerkamp zullen gaan naar het prachtige België (kampterrein: Hopper, Merkenveld in Loppem-Zedelgem)! Als leiding zijn wij druk bezig met het regelen van de reis, activiteiten en laatste belangrijke details. Eén van deze belangrijke details is het regelen van de zomerkamp bijdrage. De bijdrage komt dit jaar neer op €155 per jeugdlid. Aan u de vraag om dit bedrag over te maken naar onderstaand rekeningnummer vóór zondag 30 juni*:

 

NL08 RABO 0116 3571 34

t.n.v. Scouting Titus Brandsma o.v.v. 

1230 – ZK ‘naam deelnemer’

 

Een ander belangrijk detail is onze reis. In eerste instantie hadden wij de onderlinge afspraak gemaakt om op kamp te gaan met de trein. Echter, na het uitzoeken van de kosten hiervan zijn wij helaas tot de conclusie moeten komen dat het reizen met de trein dit jaar niet betaalbaar zal zijn. Hiervoor hebben wij geregeld dat wij met drie auto’s op kamp gaan. De auto’s zijn al geregeld, maar door deze omstandigheden hebben (nog) geen aanhanger. De aanhangers die binnen de Titus beschikbaar zijn, zijn al in gebruik door andere groepen. Nu is onze vraag aan u: “Heeft u een aanhanger, kent u iemand met aanhanger of heeft u voor ons de gouden tip? Neem dan alstublieft contact met ons op”.

 

Verder vindt u in de bijlage het gezondheidsformulier. Graag zien wij deze, ingevuld en uitgeprint, van u tegemoet. Aanvullende informatie met betrekking tot het kamp (waaronder vertrek- en aankomsttijden e.d.) zullen wij zo snel mogelijk bekend maken. Houdt hiervoor onze site en/of uw mail in de gaten!

Reacties zijn gesloten.