Zomerkampdag 2020 – De foto’s

We hadden wel geen zomerkamp, maar we hadden 10 juli wel een ontzettend gezellige zomerkampdag.
Na een korte opening werd er eerst aandacht besteed aan een paar vaardigheden. Zo werd er gewerkt met zakmes, kleine bijl en natuurlijk konden een paar scouts zich ook uitleven met de halve axe en kloofbijl.
Natuurlijk was er tussendoor ruimte om even de trampoline, boomhut of het springkussen in te duiken.

Op zomerkamp hebben we op de woensdag na het zwemmen vaak patat als avondeten. Helaas was het weer niet lekker voor zwemmen of wateractiviteiten, maar een stevige lunch van patat met frikandel of kroket gaat er altijd wel in.

Na de lunch konden de scouts zich helemaal uitleven met archery tag. Ze konden eerst even op elkaar schieten totdat er een paar leiding het veld betraden en die al snel de pineut of althans doelwit waren.

Uiteindelijk gewoon een lekker rustig leeg programma zodat iedereen de tijd had om zich uity te leven op de verschillende attributen zoals trampoline, springkussen en ook een deel van de leiding moest het daarbij ontgelden. (welke leiding lag er als eerste op de grond?)

helaas waren de bestelde herinneringsbadges nog niet binnen, maar die komen zodra ze binnen zijn zo snel mogelijk jullie kant op.

Reacties zijn gesloten.