Dagactiviteit: Welpenhike – geef je nu op!

Wanneer:
16/04/2022 hele dag
2022-04-16T00:00:00+02:00
2022-04-17T00:00:00+02:00

  Vandaag is de enige echte Titus Welpenhike! Na 2 jaar kan het weer, gelukkig. Tijdens deze Welpenhike gaan jullie in kleine groepjes een echte hike lopen. Een hike????? Ja een hike, dat is een wandeling aan de hand van routetechnieken; bijv. kralenroute, bolletje-pijltje of kruispunten route. En onderweg kom je dan allemaal leuke posten tegen, om even uit te rusten en een leuk spel te doen. Halverwege is er natuurlijk ook een lunchpost om je eigen mee gebrachte boterhammetjes lekker op te smullen. Door het bos fietsen ook leiding om alle groepjes in de gaten te houden en te helpen, zodat niemand echt verdwaald.

Deze hike is voor zowel vrijdag- als zaterdagwelpen. Dus dat is super gezellig. Je loopt daarbij wel in groepje met kinderen uit je eigen speltak.

Dit jaar is de hike op de Kranenkamp, gelegen tussen Schalkaar en Diepenveen, vlak bij NuNu aan de Raalterweg.

De start- en finish in op de parkeerplaats aan de Averlosehoutweg.

De precieze start- en eindtijd krijgen jullie nog te horen, dat is ook een beetje afhankelijk van hoeveel kinderen er mee doen. Maar de activiteit zal tussen 11:00 en 15:00 uur plaatsvinden.

Dus trek je wandelschoenen aan. Pak een rugzak en vul die met een bidon en een lunchpakketje en dan gaan we op pad.

Wil je mee doen geef je dan op via je eigen speltakleiding. Kun je niet. Laat dat dan ook even weten. Graag voor woensdag 6 april

Mail naar zaterdagwelpen@connectitus.nl of vrijdagwelpen@connectitus.nl

 

PS: voor het insigne routetechnieken, waar we nu bij de zaterdagwelpen mee aan de slag zijn is dit een van de opdrachten die je moet hebben gedaan om je insigne te halen; een hike lopen.

Reacties zijn gesloten.