Bevers

header-bevers2

‘Bevers’ zijn jongens en meisjes van 4 tot 7 jaar. Bij de Bevers spelen de kinderen met elkaar en doen ze leuke activiteiten in de natuur.
Ze gaan samen met Stuiter, de hoofdpersoon in dit thema, op bezoek in het fantasiedorp Hotsjietonia. Dit is een gezellig dorp met veel verschillende bewoners, zoals Keet en Fleur Kleur, Professor Plof en Bas Bos. Er gebeurt altijd wel wat in Hotsjietonia!

De Bevers hebben hun opkomst op zaterdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur bij ons clubgebouw ‘De Colmburg’.

Voor alle vragen over de Bevers, het programma en de opkomsten, kun je contact opnemen met de leiding via e-mailadres: bevers@connectitus.nl


Scouting Titus Brandsma en corona (update 12 januari)

Zoals iedereen waarschijnlijk al vernomen heeft, heeft het kabinet extra maatregelen afgekondigd tegen de verspreiding van het Corona-virus. Deze maatregelen hebben natuurlijk ook invloed op de activiteiten die we ondernemen bij de scouting. Scouting Nederland heeft dan ook aangegeven dat ook alle Scoutinggroepen en –organisaties in Nederland alle activiteiten tijdens de huidige set met maatregelen niet fysiek door kunnen laten gaan. Als vereniging kunnen we deze richtlijn alleen maar volgen en alle activiteiten (o.a opkomsten) niet…

Lees meer

Vriendjes en vriendinnetjes

Heb jij vriendjes of vriendinnetjes die misschien met jou mee willen naar de bevers, breng ze dan gerust een keertje mee. Ze moeten wel tussen de 4 en 6 en half zijn.

Lees meer

Jij komt toch ook in je uniform?!

Het valt ons op, dat een aantal bevers  hun rode blouse of trui met de groepsdas niet aanhebben tijdens de opkomsten.

Wij stellen het erg op prijs als de bevers wél in hun uniform komen!