Vrijdag Scouts

header-scouts2

Na drie jaar welpen is het tijd voor een nieuwe uitdaging; die krijgt uw kind bij de speltak “Scouts”. De Scouts zijn meiden en jongens van 10 tot 13 jaar. Leuke spellen doen, je eigen film opnemen, primitief koken of het lopen van tochten; bij de scouts doe je het allemaal! Bij onze groep hebben we twee scoutsgroepen; een op vrijdagavond en een op zaterdagmiddag.

De Vrijdag Scouts hebben hun opkomst op vrijdagavond van 19:00 tot 21:00 uur bij ons clubgebouw ‘De Colmburg’.

Voor alle vragen over de Vrijdagscouts, het programma en de opkomsten, kun je contact opnemen met de leiding via e-mailadres: vrijdagscouts@connectitus.nl


Groepsactiviteit (alle leden) – za 1 oktober – Jubileumdag Titus 40 jaar

Om het Titus jubileumjaar af te sluiten hebben wij een fantastische middag georganiseerd met onder andere springkussens, stormbanen en nog veel meer!

Deze middag is voor alle kinderen van de scouting Titus Brandsma.

Wij verwachten de kinderen om 12.15 uur aan de Holterweg 85, 8112 AE Nieuw-Heeten. Je hebt thuis (of onderweg) al gelunched.

Bij de parkeerplaats word je ontvangen door je eigen leiding en krijg je te horen wat de bedoeling is. We verwachten dat iedereen in uniform komt. Jullie lunchen thuis en wij zullen voor wat lekkers tussendoor zorgen.

Voor alle ouders is het de bedoeling dat de kinderen alleen afgezet worden bij de kiss&ride en niet het terrein op gaan. Graag het aangegeven kiss&ride hanteren vanwege de beperkte parkeerplekken.

Wij verwachten dat de kinderen tussen 16.00 uur en 16.30 uur opgehaald worden.

Ben je toch verhinderd of zijn er vragen? Je kunt je afmelden bij je eigen leiding en zij zullen ook alle vragen beantwoorden!

Wij hebben er heel veel zin in en hopelijk jullie ook!

Groetjes,

Jeroen van Dijck, Abe, Ivo, Petra en Melanie

Algemene informatie

Afmelden
Mocht je tijdens een opkomst of andere activiteit niet kunnen, laat het ons dan even weten.
Dit kan door dit een opkomst ervoor te melden, via de e-mail (vrijdagscouts@connectitus.nl) of telefonisch (0570-655509 (alleen tijdens opkomsttijden). Lees meer

Help! Ik wordt geinstalleerd en nu?

Als je scout bent bij de vrijdagscouts wordt je een keer geïnstalleerd. Dit doen we een paar keer per jaar en dat kun je natuurlijk vinden in onze agenda. Maar wat is dat nu een installatie? Tijdens de installatie leg je de scoutsbelofte af en mag je officieel je insignes dragen op je uniform. Hoe dat allemaal in zijn werk gaat, wordt uitgelegd tijdens de installatie. Wil je al vast wat van te voren weten?…

Lees meer

Foto-archief

Hier vind u nog de foto-albums uit voorgaande jaren (zover deze nog op de website staan)

Lees meer