Zaterdag Welpen

header-groenewelpen2

Jongens en meisjes van 7 tot 10 jaar heten bij onze groep ‘(Groene) Welpen’. Ze spelen samen in de jungle, waar ze met Mowgli en Shanti op pad gaan en allerlei dieren tegenkomen. Samen met deze dieren beleven de welpen spannende avonturen!

De Zaterdag Welpen hebben hun opkomst op zaterdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur bij ons clubgebouw ‘De Colmburg’.

Voor alle vragen over de Zaterdag Welpen, het programma en de opkomsten, kun je contact opnemen met de leiding via e-mailadres: zaterdagwelpen@connectitus.nl


Jij komt toch ook in je scoutfit-blouse?

Het is ons aan het eind van het vorige jaar opgevallen, dat steeds meer welpen hun  groene blouse en/of de groepsdas niet aan hebben tijdens de opkomsten. Wij stellen het erg op prijs als de welpen wél in hun scout-fit komen! Mis je een onderdeel, bijvoorbeeld je das, of is je scoutfit-blouse te klein geworden? Dan kun je bij de Titusshop, een nieuwe das kopen en mogelijk je groene blouse ruilen voor een maatje groter.

Lees meer

Het regent, het regent, de welpen werden nat

Vandaag waren we met de Zaterdag Welpen op de Holterberg, bij het Bos van Daantje Das. Helaas regende het erg veel, maar dat kon de pret niet drukken. Lekker stampen en springen in de plassen! Eens kijken welke welp er het aller smerigst kon worden. Na 2 uurtjes waterpret, lekker weer in de warme auto bij papa of mama en thuis heerlijk onder de douche en die kleren……. gewoon in de wasmachine en dan wordt alles vanzelf weer schoon.

De 20 dappere welpen die mee waren, krijgen volgende week nog een leuk aandenken aan deze speciale opkomst in het Bos van Daantje Das.