Titusshop

Naamloos-1Net als bij een sportteam zijn wij als scouts ook herkenbaar. Daarom dragen we een ‘Scoutfit’. Alle kleding zit lekker en kan tegen een stootje; perfect dus om lekker buiten bezig te zijn en vies te worden.

Voordat uw kind geïnstalleerd is, mag het alleen de Scoutfit blouse of  TitusT-shirt dragen.

Tijdens de installatie krijgt uw kind de groepsdas en tekens voor op de blouse uitgereikt. Samen met een blauwe broek is de Scoutfit compleet!

De meeste onderdelen van de Scoutfit zijn te koop bij de ScoutShop, de winkel van Scouting Nederland. Via www.scoutshop.nl kunt u heel gemakkelijk online bestellen of een locatie van een ScoutShop in de buurt vinden.

Onze groep heeft ook een shop, ‘de Titusshop’. Geen échte winkel, maar wel een centrale plaats om onze groepsspullen te kopen. Zo kunt u bij de Titusshop terecht voor de groepsdas, het groepsnaambandje, de groepsbadge, het sc_its-naambandje, het Titus T-shirt en eventueel, indien op voorraad, een 2e hands scoutfit inclusief insignes.

Deze ‘Titusshop’ wordt beheert door een vrijwilliger, dus als u mailt kan het zijn dat het enkele dagen duurt voor u antwoord krijgt.

Voor informatie mail: titusshop@connectitus.nl

Wat draagt een scout?

Iedereen bij scouting draagt een scoutfit. Bij elke speltak is het scoutfit weer anders samengesteld.  Zo draagt een Bever een...
Lees verder

Wat is waar aan te schaffen?

TitusShop Titus das Dasring of dasklompje Naambandje Titus Brandsma Groep Sc_its naambandje (alleen voor Sc_its) Titus T-shirt Titus Groepsbadge 2e...
Lees verder

Actueel voorraadoverzicht en prijslijst

Prijslijst (onder voorbehoud) Overzicht voorraad 2e hands scoutfit/uniform
Lees verder

Reacties zijn gesloten.