Jantje Beton en NL Doet voor papa’s en mama’s

Wanneer:
10/03/2018 @ 10:00 – 12:00
2018-03-10T10:00:00+01:00
2018-03-10T12:00:00+01:00

Vandaag gaan we met de welpen op pad om zoveel mogelijk euro’s te verzamelen in de wijk. We gaan namelijk op pad voor de collecte van Jantje Beton. Jantje Beton stimuleert het buitenspelen en daar zijn we als scoutingvereniging natuurlijk groot voorstander van: lekker veel buiten spelen. En daarnaast krijgen we als scoutingvereniging de helft van de opbrengst en daar kunnen we natuurlijk weer leuke dingen mee doen. De opbrengst van de laatste paar jaar is besteed aan de geweldige boomhut die in aanbouw is.

We verzamelen vandaag gewoon bij ons eigenlijk clubgebouw en vertrekken vanaf daar met de cllectebussen de wijk in.

Naast collecte week is het dit weekend ook NL Doet en dat betekend dat er volop wordt geklusd in en rondom ons clubgebouw.

En nu wij lekker op pad zijn, zouden we het erg fijn vinden als jullie papa’s en mama’s deze morgen bij het clubgebouw blijven om daar 2 uurtjes te helpen met klussen.

Het zijn zeer diverse klussen, voor ieder wat wils. O.a. klussen aan de boomhut.

Wij hopen op vele extra handen, want vele handen maken licht werk. En met 2 uurtjes van u tijd maakt u ons, maar zeker ook u kinderen heel erg blij. Zijn kunnen daarna immers weer spelen in een leuker, mooier en veiligere clubgebouw.

Reacties zijn gesloten.