FEEST! 2 nachtjes kamp èn installatie

Wanneer:
13/03/2020 @ 16:30 – 15/03/2020 @ 13:30
2020-03-13T16:30:00+01:00
2020-03-15T13:30:00+01:00

Dit weekend gaan we op oefenkampje naar Blokhut Berg & Bos, Soerenseweg 212 in Apeldoorn. Twee nachtjes. Het thema is FEEST! De vier welpen die officieel op 6 maart al overvliegen naar de scouts nemen op dit kampje echt afscheid van ons, en op zondag om 12.30 uur installeren we onze nieuwe welpen. Daarbij zijn belangstellenden van deze welpen van harte welkom! Nemen jullie feestkleding mee voor het feest op zaterdagavond? Graag ontvangen we van alle deelnemers bij aankomst op het kamp een ingevuld Gezondheidsformulier.

Op de paklijst staat wat je naast je feestkleding voor zaterdagavond allemaal nog meer mee moet nemen. Vergeet dus ook niet het Gezondheidsformulier

Het kampje begint op vrijdag om 16.30 uur op bovengenoemde locatie. Graag willen we iedereen vragen om iets te eten mee te nemen voor ons American Party Buffet op vrijdagavond. Wij zorgen voor soep. Ouders/verzorgers zijn van harte welkom een hapje met ons mee te eten. Als de magen gevuld zijn, zwaaien we de ouders uit. De ouders/verzorgers van de welpen die geïnstalleerd zullen worden op zondag mogen dan om 12.30 uur weer bij ons aansluiten en de anderen krijgen hun welpjes 13.30 uur weer mee naar huis, hopelijk nadat jullie ons nog even geholpen hebben met opruimen!

Zo’n kamp van twee nachten is heel fijn om alvast een beetje te wennen om met elkaar en deze leiding op kamp te zijn. En pssssssst, vind je het (een beetje) spannend? Hierbij verklappen wij jullie een Heel Groot Geheim: IEDEREEN vindt het spannend, zeker de eerste keren, en de leiding snapt ook heel goed dat je het spannend vindt. Kom dus maar gerust oefenen, dan mis je niks van alle leuke dingen die we doen op kamp, en durf je misschien ook wel lekker mee op zomerkamp straks (en is het dan niet meer zo spannend)!

Ook als kinderen niet willen blijven slapen, zijn ze natuurlijk overdag welkom op het kamp. Ons advies is overigens om dan wel slaapspullen in te pakken, en aan ons te geven. ‘In het ergste geval’ blijven ze onuitgepakt, maar het zal ook zeker niet de eerste keer zijn dat kinderen zich gaandeweg bedenken, en bij nader inzien tóch willen blijven slapen! Dat scheelt jullie dan een ritje Apeldoorn ;-).

Bij vragen weten jullie ons te vinden!

Reacties zijn gesloten.