Stay@hometituswelpen

Wanneer:
20/03/2020 @ 18:30 – 20:30
2020-03-20T18:30:00+01:00
2020-03-20T20:30:00+01:00
Waar:
Bij de welpen thuis

Opdrachten Stay@hometituswelpen deel 27-3-2020

Scouting
Beste welpen en ouders/verzorgers,

Het ziet er naar uit dat we jullie voorlopig niet in levende lijve gaan ontmoeten op onze opkomsten van vrijdags of zaterdags. Daarom hebben wij als leiding bedacht dat we jullie het Stay at Home insigne willen aanbieden. Maar die krijg je natuurlijk niet zomaar, daar moet je wel wat voor doen.

Welpen spelen in de jungle, maar daar zit  bijna iedereen met griep thuis en Mowgli en Shanty vervelen zich. Ikki heeft een idee: Hij heeft voor as vrijdag 20 maart om 18:30 uur een Facebook-live evenement aangemaakt voor iedereen in de jungle. Dus vraag je moeder of vader of je vrijdag mag kijken naar de leiding wanneer ze gaan uitleggen wat de bedoeling is om het Stay@Home insigne te verdienen.

We zullen hier vast een tipje van de sluier oplichten. Vraag vader of moeder of ze je willen aanmelden voor de Stay@hometituswelpen whatsapp groep van de gezamenlijke welpen van Scouting Titus Brandsma. Aanmelden kan met je voornaam en de volgende whatsapp link: Stay@hometituswelpen Aanmelden kan gedurende de gehele tijd tussen 19-3-2020 en de laatste opkomst op 3-4-2020 om 20:30 uur. Maar doe je dit op het laatst dan heb je niet veel tijd meer voor de opdrachten.

In deze whatsappgroep kunnen jullie je opdrachten voor het insigne inleveren aan de hand van een foto, filmpje of geluidsfragment. We hebben opdrachten van 1 tot en met 5 punten. Jullie ontvangen het insigne wanneer jullie 50 punten hebben verzameld. De opdrachten ontvangen jullie morgen tijdens onze eerste opkomst via de whatsapp.

Tijdens onze speciale Stay@hometituswelpen opkomsten de komende drie vrijdagen van 18:30 uur tot 20:30 uur kunnen jullie een bonusopdracht doen die jullie 10 punten oplevert. Je dient deze opdracht te laten zien op facebook, waar ook wij live zijn. Deze bonusopdrachten ontvangen jullie via facebook en niet via de whatsapp.

Je kunt dus met minimaal 3 bonusopdrachten en 4 vijfpunten opdrachten al je insigne halen. Maar je kan natuurlijk er ook voor kiezen om veel meer opdrachten te doen voor minder punten.

We proberen aan het eind van elke Stay@hometituswelpen opkomst de stand van de punten door te geven. Mocht dit niet lukken dan verschijnen de punten op onze Welpen Scouting Titus Brandsma Deventer facebook pagina en op onze connectitus website.

Dus kijk as vrijdag 20 maart om 18:30 uur naar onze opening van ons speciale Stay@hometituswelpen programma. Mocht je niet kunnen dan kan je dit ook nog later bekijken.

De gezamenlijke welpenleiding van de Titus

Reacties zijn gesloten.