Welpenhike en oefenkampje

Wanneer:
10/06/2023 @ 11:00 – 23:55
2023-06-10T11:00:00+02:00
2023-06-10T23:55:00+02:00

Dit weekend combineren we 2 geweldig leuke welpenactiviteiten, namelijk onze jaarlijkse Welpenhike en ons oefenenkampje.

Vanwege de drukke bezetting van ons eigen clubhuis is ons oefenenkampje bij de Ariens Buette groep, een scoutinggroep vlak in de buurt, namelijk op het Wechelerveld net achter Schalkhaar. En dat komt heel mooi uit, want daar op het Wechelerveld kunnen we ook een geweldig mooie welpenhike lopen.

Voor heel veel zaterdagwelpen de kans om een insigne ‘routetechnieken’ af te ronden!

 

We starten zaterdagochtend om 11:00 uur bij de Ariens Buette. Daar kunnen we onze tassen, matjes en slaapzakken mooi achter laten en dan gaan we op hike. Een tochtje van ca 5 km langs allerlei mooie plekjes en leuke posten. Met verschillende tochttechnieken, die de welpen eerder al geleerd hebben,  gaan de welpen in kleine groepje van 4 à 5 welpen de tocht lopen. Onderweg komen ze langs diverse posten met activiteiten.

Na afloop van de hike gaan we terug naar het scoutinggebouw van de Ariens om daar met z’n allen nog even lekker te spelen, te eten, nog even te spelen en daarna ons bedje op te zoeken om een nachtje te slapen. Op zondagochtend staan we weer fris en fruitig op en na een heerlijk ontbijtje gaan we zeker nog een paar leuke spelletjes en activiteiten doen, alvorens het kampje helaas al weer voorbij is en papa en mama ons al weer komen ophalen.

Laat je je eigen leiding snel weten of je mee gaat op hike en op kamp?

Hier vinden jullie de bagagelijst voor een scoutingkampje, daarin kun je zien wat je allemaal mee moet nemen op kamp.

En voor de hike hebben jullie nodig:

  • een rugzak met lunchpakketje en bidon of hervulbaar flesje water
  • goede wandelschoenen (die heb je natuurlijk aan)
  • je blouse met groepsdas (heb je natuurlijk ook aan)

Reacties zijn gesloten.