DigiTiBra april 2023 – Martijn & Marjon

Wij kregen het toetsenbord van Dankert door geschoven, dank daarvoor. Wij zijn Martijn en Marjon. Wij doen erg veel samen achter de schermen en daar zijn we ook erg trots op.

Martijn heeft tot 2000 bij Scouting Scoltaro in Eibergen gezeten.
Vanaf 2003 zijn we in de Titus groep gerold, omdat de kinderen graag op scouting wilden. De kinderen zijn bij de welpen begonnen. Nu draait onze zoon Sasza zelf welpenleiding.

Martijn heeft heel lang het gebouwbeheer gedaan. Nu zit hij nog steeds in het stichtingsbestuur en hij verhuurt het gebouw.

Marjon zorgt dat de was schoon wordt en daarnaast helpt ze bij de verhuur dat de contracten worden opgesteld en doorgestuurd worden. Marjon heeft ook een aantal jaren in het bestuur van de stichting gezeten en als de nood hoog was dassen genaaid. In het begin heeft ze de collecte van Jantje Beton geregeld voor de groep. Marjon heeft ook twee jaar de bever speltak gedraaid. En Roel en een paar anderen geholpen met de blauwe welpen speltak op te zetten. Hobby’s van Marjon zijn wandelen met de hond, fietsen, puzzelen, kaartjes maken en diamond painting.

Bij het klussen op gebouw zijn we ook vaak te vinden. Als Martijn er is om te helpen duikt Marjon ook wel een keertje op. Als het niet is om te helpen, dan kijkt ze hoe ver ze zijn. Het is een leuke en gezellige groep.

Wij geven het toetsenbord door aan Nicole

Reacties zijn gesloten.