DigiTiBra december 2021 – Anno

De Sint is ondertussen al weer vertrokken nadat hij toch ook meerdere speltakken in de een of andere vorm een bezoekje heeft gebracht, en daarmee is het nu toch wel echt December. Deze maand zit vol feestelijke (scouting) activiteiten, weer in mix van online en bij het clubhuis, voor we binnenkort de kerstvakantie ook al weer inrollen.

Om je in de goede liefdadigheids-sferen te brengen wil ik jullie graag allemaal even wijzen op de lege flessen en oliebollen acties die onze Explorers, in dat laatste geval samen met onze Stam, hebben lopen om hun zomerkamp te financieren. Heb je dus nog lege flessen over, lever deze dan vooral in bij de blauwe ton bij het clubhuis en meld je aan voor heerlijke zelfgebakken oliebollen. Meer informatie verderop in deze DigiTiBRA.

Daarnaast is het zo aan het eind van het jaar ook een goed moment om vooruit te kijken naar 2022. Voor onze scoutinggroep wordt dat een bijzonder jaar aangezien we dan 40 jaar bestaan, en dat gaan we natuurlijk uitgebreid vieren. Als de omstandigheden het toelaten zullen we dit feestjaar aftrappen op 8 januari, met een activiteit (kleine groepjes van) alle speltakken en wie er ook maar nog meer mee wil doen, zie verderop in deze DigiTiBRA hoe je je hiervoor kunt aanmelden en hou goed de website in de gaten voor de laatste updates!

Deze maand is de introductie van de DigiTiBRA geschreven door Anno, die zich vooral met de scouting bemoeit vanuit zijn rollen als langstzittend leiding van de Zaterdagscouts (al sinds de oprichting in 2012), leukste lid van het Dreamteam (hoewel de rest ook best leuk is, kom vooral eens kijken bij deze speltak voor 22+ers, zodra die weer draaien) en de Penningmeester (die vooral verantwoordelijk is voor het uitgeven van het geld van de vereniging, het binnenharken doet namelijk Astrid Mentink). Toch is hij met zijn woonplaats in Groningen een van onze leden die het best afstand kan nemen van de scouting, en is hij met zijn online aanwezigheid bij vergaderingen een echte trendzetter gebleken (wil je ook eens zonder je luie stoel te hoeven verlaten aanwezig zijn bij onze digitale ALV en daarmee helpen onze groep te besturen, meld je dan vooral aan via een mailtje aan groepssecretariaat@connectitus.nl, of kom langs bij een live ALV, dan krijg je er een kopje koffie bij)

Mocht je nu een van de hierboven aan zichzelf toegeschreven titels in twijfel willen trekken of jezelf even willen voorstellen aan de rest van de groep, meld je dan aan om als volgende de DigiTiBRA-introductie-doorgeefpen over te nemen. Maar niet volgende maand al, want ik geef het toetsenbord nu door aan Luka.

Reacties zijn gesloten.