DigiTiBra december – Janneke

Bedankt Esther voor het doorgeven van het toetsenbord aan mij 😀

Ik heb niet zo’n lang verhaal als Esther want mijn loopbaan bij de scouting begon eind 2019.
Mijn dochter Hannah zat net een half jaartje bij de Bevers toen Astrid mij vroeg of ik het leuk zou vinden om leiding te worden bij de Bevers.

Ik had geen scoutingervaring maar wilde het al van kinds af aan (door omstandigheden lukte dat toen niet) want mijn ouders hebben elkaar ook bij de scouting ontmoet en zijn jaren leiding geweest. Ik was toen ook nog bezig met de opleiding tot pedagogisch medewerker dus met kinderen werken lag al in het verschiet.
Eind 2019 werd mijn zoon Daan 4 en we zijn samen begonnen bij de Bevers. Hij is inmiddels al welp en ik ben bij de bevers gebleven.

Sinds dit seizoen leer ik eigenlijk iedereen wat beter kennen want eind 2019 kwam corona om de hoek kijken en is er weinig contact geweest onderling.
Ik vind het erg leuk nu ik steeds meer mensen leer kennen binnen de vereniging. Zelfs mijn man Paul is sinds dit seizoen leiding geworden bij de Sc-its. Wij zijn nu dus ook een scouting gezin, ieder bij een andere tak.

Ik geef het toetsenbord door aan Astrid van Kemenade

Reacties zijn gesloten.