DigiTiBra februari – Ivo

Hoi ik ben Ivo, ondertussen 21 jaar oud. In 2010 ben ik bij de scouting begonnen als Esta. Hieruit ben ik doorgegroeid naar stamlid. In deze jaren heb ik veel plezier gehad en hoop ik aankomende jaren nog veel plezier eruit te halen.

4,5 jaar geleden ben ik begonnen bij de vrijdagwelpen als leiding. Hier heb ik veel geleerd, maar na een paar jaar zocht ik meer uitdaging om kinderen scoutingtechnieken te leren, daarom ben ik een jaar geleden begonnen met het leiding geven aan scouts. Hier hoop ik de kinderen een goeie basis te geven en ze met veel plezier naar scouting te laten komen. Tevens heb ik de rol teamleider ondertussen bij de scouts. We zijn sinds dit seizoen een jong leidingteam en met mijn rol als teamleider wil ik mijn team ondersteunen waar nodig is en gezamenlijk maar ook zelfstandig te laten ontwikkelen.

Sinds afgelopen jaar mag ik mijzelf ook algemeen bestuurslid noemen. Hier pak ik kleine activiteiten, zoals jantje beton ect. op en hoop ik hiermee het bestuur te kunnen ondersteunen.

Nu kennen jullie ook mijn scoutingverhaal en geef ik het toetsenbord door aan mijn oud mede-welpenleiding Roel. (De groep waar het voor mij is begonnen als jeugdlid en leiding)

Reacties zijn gesloten.