Scouting-app: Het is mogelijk: twee ouders kunnen ieder een eigen account krijgen in Scoutingapp

In de Scouting-app kunnen twee ouders ieder een eigen account krijgen in Scoutingapp. Inloggegevens hoeven dus niet meer gedeeld te worden.

Met deze nieuwe functie is het bijvoorbeeld mogelijk om gescheiden ouders/verzorgers beiden gebruik te laten maken van de app. Voorheen was dit niet mogelijk. Doordat er zoveel vraag was naar deze functionaliteit heeft de appontwikkelaar, Socie, deze functionaliteit speciaal gebouwd voor Scouting.

Voorheen kon alleen een account worden aangemaakt met het mailadres bij ‘Ouder 1’ in Scouts Online. Het is nu ook mogelijk om een account aan te maken voor het mailadres bij ‘Ouder 2’. Op deze manier wordt voor ‘Ouder 2’ alles zichtbaar dat voor ‘Ouder 1’ ook zichtbaar is. Meldingen zijn per account in te stellen. Met deze nieuwe functie wordt het ook mogelijk voor alle leden om zelf een account aan te maken met het mailadres dat bij het lid in Scouts Online staat.

Wijzigingen van email-adressen kun je zelf regelen in Scouts Online, maar het kan ook via een mailtje aan ledenadministratie@connectitus.nl

Meer uitleg over de scouting-app kun je hier lezen: https://www.connectitus.nl/titus-brandsma-in-de-scoutingapp/

Reacties zijn gesloten.