DigiTiBra januari 2022 – Luka

De eerste DigiTibra van het nieuwe jaar! Ondanks de soms moeizame tijden van de afgelopen jaren houden wij van Titus Brandsma het hoofd hoog en verheugen wij ons op het 40-jarig bestaan van de vereniging. Helaas gaat de nieuwjaarsactiviteit niet door, maar in plaats daarvan is er een Hike beschikbaar die u zelfstandig kunt lopen! Op connectitus.nl kunt u de verschillende routes vinden.

De oliebollenactie is succesvol verlopen, op de data 29, 30 en 31 december hebben de Stam en Explo’s zich ingezet om voor iedereen die zich had ingeschreven oliebollen te bakken. Uiteindelijk zijn er rond de 500 oliebollen gemaakt. Dank aan ieder die heeft besloten dit jaar de lokale oliebollenkraam links te laten liggen en de Explo’s en de Stam te helpen met het geld voor een te gek zomerkamp!

Deze keer krijg ik, Luka, de mogelijkheid om een stukje te schrijven voor de DigiTibra. Ik ben Explorer en zit al ruim 8 jaar op scouting. Ik heb ontzettend leuke tijden meegemaakt met scouting en ben nog lang niet van plan om weg te gaan. Het is altijd gezellig en ik voel mij echt thuis in deze groep. Naast Explorer ben ik ook al 2 jaar beverleiding, eerst was dit voor mijn maatschappelijke stage maar omdat er hulp nodig was en ik het stiekem toch wel erg leuk vond, bleef ik. En ik ben nog lang niet van plan om weg te gaan.

Zeker niet nu het volgende voorstukje geschreven wordt door Merijn, mijn mede-Explo. Hij maakt sinds kort deel uit van onze groep maar we zouden hem niet meer kunnen missen. Ik geef nu het toetsenbord aan hem door.

Reacties zijn gesloten.