DigiTiBra oktober – Koen

Ik ben Koen, 18 jaar en alweer 10 jaar lid van scouting Titus Brandsma. Ik ben leiding bij de zaterdagwelpen de meesten zullen mij daar kennen als Baloe, daarnaast ben ik zelf ook nog gewoon lid en ga ik binnenkort overvliegen naar de Stam.

Ik ben begonnen bij de welpen in 2013 en heb sindsdien veel geleerd en gedaan, denk aan leren knopen, vuur stoken, hakken en ben daarnaast ook een stuk zelfstandiger geworden.

Ik ben in 2019 begonnen met leiding geven voor mijn maatschappelijke stage. Ik vond het erg leuk bij de welpen en ben daarom ook gebleven, inmiddels heb ik mijn leiding kwalificaties gehaald en bereid ik regelmatig opkomsten voor.

Ik heb nog steeds veel plezier bij scouting en hoop hier ook nog lang mee door te kunnen gaan. Binnenkort neem ik een korte pauze van scouting want dan ben ik op reis naar de VS en Mexico.

Ik geef nu het toetsenbord door aan Esther Bulsink

Reacties zijn gesloten.