DigiTiBra september – Lieke

Ik ben Lieke, waarschijnlijk kennen velen jullie mij als vrijdagscouts leiding. Daarnaast ben ik een actief lid bij de vrijdag Explorers. In middels al 12 jaar bij de Titus.

Sinds 2 jaar ben ik actief bezig op de vrijdag avond.om 7 uur met de scouts en daarna met de Explorers. Bij de scouts proberen wij elke week een leuk en uitdagend programma neer te zetten waarbij de scouts ook nog eens wat leren. Wij houden ons bezig met verschillende insignes en spelletjes die handig zijn in de scouting loopbaan.

Daarbij kan ik ook nog eens werken aan mijn eigen ontwikkelen. Ik heb namelijk veel kunnen leren in mijn communicatie naar kinderen en ouders toe, hierin kan ik zeker nog veel leren maar dat komt.

Bij de Explorers maken wij onze eigen opkomsten. Deze zijn vrij divers omdat bij iedereen de interesse ergens anders liggen. Hierdoor leren wij veel van elkaar maar ook met elkaar. Zo kunnen de opkomsten grens verleggend met veel onderwerpen.

Ik hoop nog lang bij scouting te blijven en er nog zo veel mogelijk te leren en daarbij mijzelf te willen ontwikkelen!

Ik ben benieuwd hoe Koen Bles het heeft ervaren dus geef ik de pen door naar hem!

Reacties zijn gesloten.